Sponsors en adverteren

Schaatsbaan Rotterdam ontvangt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers. Zodoende is ons complex een interessante plek voor bedrijven om uitingen te plaatsen of andere marketing acties te plegen. Ook online hebben we een interessante propositie. Op deze pagina leest u welke mogelijkheden er zijn om uw boodschap aan de man te brengen.

Reclamedoek

We hebben diverse plekken op het complex waar uw uitingen goed zichtbaar zijn. U kunt hierbij denken aan de parkeerplaats, op de funbaan of bij de ingang van de 400-meterbaan.

LED-scherm

Op het Winterplein hangt een levensgroot LED-scherm van 4×3 meter. Het is goed mogelijk om een commercial van uw bedrijf hierop te laten draaien, maar een afbeelding (met bijv. logo en tekst) volstaat uiteraard ook prima. Het is maar net waar uw behoefte ligt.

Online

Onze website wordt jaarlijks door meer dan 100.000 unieke mensen bezocht, grotendeels afkomstig uit Rotterdam e.o. Onze nieuwe website is zo ingericht dat bedrijven goed zichtbaar hun uitingen kunnen plaatsen. Ook op sociale media heeft Schaatsbaan Rotterdam een grote achterban met inmiddels 20.000 (!) volgers. Dit getal is nog altijd groeiende.

Geïnteresseerd in (een combinatie van) bovengenoemde? Stuur een mail naar tijs@schaatsbaanrotterdam.nl.