Tijdsloten

We maken dit seizoen gebruik van tijdsloten. Op die manier kunnen we alle bezoekers een entree garanderen bij Schaatsbaan Rotterdam. Online reserveren is daarom wel een vereiste. Op deze pagina vind je alle informatie over onze tijdsloten.

Let op!

Alle onderstaande informatie is onderhevig aan de maatregelen die worden genomen door de overheid in het kader van de coronacrisis. Momenteel zijn we dus gebonden aan deze beperkte oplossing. We hopen uiteraard van harte dat de maatregelen op korte termijn worden versoepeld. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. 

Bewerkingsdatum: 11 november 2020.

Hoe lang duurt een tijdslot en wanneer mag ik naar binnen?

Een tijdslot is geldig voor een uur en heeft dus een begin- én een eindtijd. Om dat uur ten volle te benutten mag je al 15 minuten voor tijd naar binnen. Je kan dan indien nodig schaatsen huren en deze aantrekken in 1 van de 4 vakken. Bij binnenkomst word je verteld in welk vak je mag plaatsnemen. 3 minuten voor het eind van elk tijdslot word je gevraagd de laatste ronde in te zetten waardoor je precies op het uur van het ijs af stapt. 
We hopen uiteraard dat we, zodra de regelgeving dat toelaat, de tijdsloten langer kunnen maken en mogelijk zelfs zonder eindtijd.  

Mag ik na afloop blijven? 

Nee, het is in principe niet toegestaan te blijven na afloop. Je wordt dus verzocht het complex te verlaten en indien nodig de gehuurde schaatsen in te leveren. Maar...mocht er in het opvolgende tijdslot voldoende capaciteit overblijven, mag je nog een uurtje langer blijven. Dit zal echter ter plekke worden bepaald en kan niet vooraf worden gecontroleerd.

Waar koop ik een tijdslot tickets?

Het verkrijgen van een tijdslot kan alleen online! Het is niet mogelijk om een kaartje te verkrijgen aan de deur. Online reserveren is dus verplicht. Je koopt jouw tijdslot via onderstaande knop.

Koop tickets

Kan ik mijn tijdsloten omboeken? 

Ja, dat kan. Tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van jouw tijdsloten kan je de tickets omboeken. Daarna is dat niet meer mogelijk. Omboeken kan via de link die je hebt ontvangen in je bevestigingsmail. 

Krijg ik mijn geld terug als ik geen gebruik heb gemaakt van mijn tijdslot?

Nee, we kunnen je helaas niet van een restitutie voorzien als je geen gebruik hebt gemaakt van je tijdslotresevering. Indien je bijvoorbeeld te laat dreigt te komen of om een andere reden niet kan afreizen naar Schaatsbaan Rotterdam, raden we het je aan gebruik te maken van de omboekfunctie die in je bevestigingsmail staat. 

Waarom tijdsloten? 

Tijdsloten zijn nodig omdat Schaatsbaan Rotterdam een beperkte capaciteit kan bieden aan haar bezoekers i.v.m. de huidige coronacrisis. Momenteel is het slechts mogelijk om maar 30 personen per ijsbaan te ontvangen. Om bezoekers niet teleur te stellen kan je via het online ticketingsysteem kijken in welk tijdsvak er nog plek is om te schaatsen. Je bent dan van een plek verzekerd! 

Tijdsloten voor rittenkaarten

Hier komt snel meer duidelijkheid over. Houd deze pagina en dit nieuwsbericht in de gaten. 

Capaciteit per tijdslot

Vooralsnog is er bepaald dat we maximaal 30 personen per ijsbaan mogen ontvangen. 

Met hoeveel mensen mag ik tegelijkertijd komen?

Voor volwassenen geldt dat je met maximaal 2 mensen tegelijkertijd mag sporten. Dit gaat niet op in het geval je uit eenzelfde huishouden komt of als je 17 jaar of jonger bent. 

Welke tijdsloten zijn er? 

In het schema hieronder vind je de beschikbare tijdsloten. De openingstijden verschillen per dag, waardoor niet alle tijdsloten elke dag beschikbaar zijn. 

Begintijd Eindtijd
08:00 09:00
09:00 10:00
10:00 11:00
11:00 12:00
12:00 13:00
13:00 14:00
14:00 15:00
15:00 16:00
16:00 17:00
17:00 18:00
18:00 19:00
19:00 20:00
20:00 21:00
21:00 22:00
22:00 23:00

 

Corona & Schaatsbaan Rotterdam

Alle overige informatie over onze voorzorgsmaatregelen omtrent het coronavirus lees je hier