Schaatsles

Schaatsen is voor jong en oud. Of je nu een crack bent die met pootje-over door de binnenbaan raast of een kruk die voor het eerst het ijs op stapt, Duosport helpt je graag verder op weg.

Instructeurs

Alle instructeurs zijn zelf ook fanatieke schaatsers en leggen je graag de fijne kneepjes van het schaatsen uit. Voor het volledige aanbod kun je kijken op www.duosport.nl/rotterdam. Duosport is ook telefonisch bereikbaar via 0900-386 77 67.

Schaatsen huren

Heb je zelf (nog) geen noren of ben je eruit gegroeid? Bij Schaatsbaan Rotterdam kan je verschillende type schaatsen huren vanaf €7,- per dag. De maatvoering loopt van 30 – 46. Zie ‘Schaatshuur‘ voor alle info over het huren van schaatsen.

Schaatshuur

Toegang tot de schaatsbaan

Jouw entree wordt digitaal (per mail) gestuurd. Je hoeft hier dus niet nog apart voor langs de kassa te lopen. Het entreebewijs kan je vanaf je telefoon scannen bij de poortjes van Schaatsbaan Rotterdam. 

Heb je een privéles geboekt? Dan dien je voordat je gaat schaatsen een toegangkaartje te kopen, deze zit dan namelijk niet bij de prijs inbegrepen. 

Trainen met Schaatsvereniging Rotterdam

Schaatsvereniging Rotterdam is dé hardrij vereniging van Rotterdam. Elke maandag verzorgt SVR om 18.30 uur een training specifiek voor de jeugd en iedere woensdag om 18.30 uur een training voor junioren en volwassenen. De training wordt verzorgd door gediplomeerde en enthousiaste trainers. Alle niveaus zijn welkom. Je kunt vrijblijvend een proeftraining meedoen. Mail hiervoor naar bartgroot11@gmail.com, of spreek een trainer aan op de schaatsbaan, herkenbaar aan de groene jasjes.