Heb je schaatsen gehuurd voor op natuurijs?

Lees onderstaande informatie goed door aub!


Afhalen en retourneren:
 Bij het plaatsen van je bestelling reserveer je jouw afhaal- en retourmoment. Eerder afhalen of later terugbrengen is niet mogelijk!

Materialen huur je per 24 uur. Voorbeeld: Als je schaatsen en/of een zeehondje op zaterdag om 09.00 uur huurt, moet je deze op zondag uiterlijk vóór 09.00 uur inleveren. Doe je dit later, brengen we drie extra dagen in rekening. Bij het te laat inleveren van de gehuurde producten, brengen we extra kosten in rekening.

Betaling:
Betaling geschied per pin tijdens het afhalen van de producten.

Borg: Per bestelling van schaatshuur dient een borg van €20 én een kopie van ID ingeleverd te worden (tip: maak hiervoor gebruik van de KopieID-app van de Rijksoverheid). Voor de schaatshulpjes wordt een borg van €50 gevraagd. Een combinatie van een zeehondje en schaatshuur is dus in totaal €70,- borg. De borg kan niet per pin betaald worden. Neem de borg dus contant mee! 

Tarieven: 
- Ijshockeyschaatsen: €6 per dag + €20 contant borg
- Noren: €7 per dag + €20 contant borg
- Schaatshulpje: €17,50 + €50 contant borg

Huur voor meerdere dagen: Je kunt de schaatsen/zeehondjes voor meerdere dagen huren! Per dag betaal je het standaardtarief voor huur voor 1 dag. Materialen huur je per 24, 48 of 72 uur. Voorbeeld: Als je schaatsen op zaterdag om 09.00 uur huurt voor 48 uur, moet je deze op maandag uiterlijk vóór 09.00 uur inleveren. Doe je dit later, brengen we drie dagen extra in rekening. Bij het te laat inleveren van de gehuurde producten, brengen we extra kosten in rekening.

Huur verlengen: Wil je je schaatsen langer huren? Dan moet je hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Zijn de schaatsen niet meer beschikbaar, dan kan je niet verlengen. De schaatsen zijn dan verhuurd aan iemand anders. Lever je schaatsen in op de afgesproken tijd. Doe je dit niet, brengen we drie extra dagen in rekening.

Kosten bij beschadigingen: De schaatsen mogen niet gebruikt worden op steen/harde ondergrond/e.d., enkel op (natuur)ijs. Indien de schaatsen beschadigd ingeleverd worden, brengen wij €10 aan slijpkosten in rekening.

Annuleren: Stuur uiterlijk 2 uur van te voren een mail naar info@schaatsbaanrotterdam.nl met daarin het bestelnummer en de artikelen die je wilt annuleren. Bij voorbaat dank alvast. 

Schaatsverhuur openingstijden: Bij het huren kies je een afhaal- en retourmoment tussen 08.00 - 17.30 uur. Na 17.30 uur is Schaatsbaan Rotterdam gesloten en ben je te laat met inleveren. We zien je graag de volgende dag voor het inleveren van de schaatsen.

 

Gepubliceerd op 9 feb 2021

Lees al het nieuws

Meer nieuws