Schaatsbaan Rotterdam opent voor het 8e jaar op rij haar deuren

Het lekkerste ijs van Rotterdam is ook deze winter weer terug voor alle ijsliefhebbers en schaatsfanaten, curling clinics, bedrijfsuitjes en schoolschaatsen!

Schaatsbaan Rotterdam opent op 28 november 2020 voor het 8e jaar op rij haar deuren!

We zijn erg blij dat we deze winter weer alle Rotterdammers, jong en oud, sportief en recreatief, kunnen verwelkomen op het lekkerste ijs van onze stad. Schaatsbaan Rotterdam is deze winter de plek waar je veilig kunt sporten, heerlijk kunt schaatsen én een gezellige dag met vrienden en familie kunt hebben.

Dit seizoen zal de situatie bij Schaatsbaan Rotterdam net even wat anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Om onze bezoekers veilig te kunnen laten sporten en te kunnen voldoen aan de huidige richtlijnen, zijn deze winter enkele maatregelen van kracht, zowel op als naast het ijs. Zo werken we dit jaar met reserveringen voor een dag en tijdslot om de bezoekersaantallen te kunnen reguleren. Daarnaast wordt het Winterplein zo ingericht, dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan houden. 

Meer informatie over dit schaatsseizoen

Naarmate de start van het seizoen dichterbij komt, zullen we meer informatie aangaande de kaartverkoop, abonnementen en rittenkaarten, openingstijden en aanvullende maatregelen geven. Houd hiervoor de website en social media in de gaten.

Een volledig overzicht van alle maatregelen lees hier:

Corona protocol Schaatsbaan Rotterdam

Let op: bovenstaand bericht en het corona protocol zijn onder voorbehoud en onderhevig aan eventuele verscherpingen/versoepelingen van het corona-beleid.

Curling Clinic

Ook dit seizoen kunnen bedrijven en vriendengroepen al vanaf november een curling clinic i.c.m. gezellig diner of borrel reserveren! Uiteraard mét 1,5 m. afstand. Meer informatie over curling lees je hier.

Vragen

Heb je een vraag over het komende schaatsseizoen of de maatregelen m.b.t. het corona virus? Neem gerust contact met ons op via info@schaatsbaanrotterdam.nl of via de groene knop in je beeldscherm. ⇲

Gepubliceerd op 1 sep 2020

Lees al het nieuws

Meer nieuws