Petit Grand Opening - Silent Discoschaatsen

Schaatsbaan Rotterdam opent op zaterdag 28 november weer haar deuren!

We zijn erg blij dat we deze winter weer alle Rotterdammers, jong en oud, sportief en recreatief, kunnen verwelkomen op het lekkerste ijs van onze stad. Schaatsbaan Rotterdam is deze winter de plek waar je veilig kunt sporten, heerlijk kunt schaatsen én een gezellige dag met vrienden en familie kunt hebben.

Om dit seizoen toch feestelijk af te trappen, vieren we op 28 november de héle dag een feestje... Met Silent Discoschaatsen!

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kan je gratis een silent disco-koptelefoon huren voor één uur lang schaatsen op de heerlijkste hitjes. Als het donkerder wordt, vanaf 16.00 uur, gaat ook de magische verlichting op de 400-meterbaan aan. Een spectaculaire lichtshow, passend bij het genre van de muziek uit je koptelefoon, zorgt voor een unieke ervaring tijdens het schaatsen!  Voor de kleinste Sven Kramertjes hebben we overdag een speciaal muziekkanaal voor kids op de Funbaan.

Kaarten voor dit event zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 25 november, 17.00 uur.

Corona protocol

Benieuwd naar de maatregelen geldend voor Schaatsbaan Rotterdam aangaande covid-19? Lees het volledige overzicht via onderstaande link.

Corona protocol Schaatsbaan Rotterdam

Gepubliceerd op 24 nov 2020

Lees al het nieuws

Meer nieuws