Schaatsbaan Rotterdam blijft dit seizoen helaas gesloten

Op basis van de laatste persconferentie van het kabinet en de verlenging van de huidige maatregelen, kan Schaatsbaan Rotterdam dit seizoen helaas niet meer de deuren heropenen. Maar toch ook nog wat goed nieuws, want we zijn weer terug in december 2021!

Het einde van het 8ste seizoen.

Het 8e seizoen van Schaatsbaan Rotterdam verliep anders dan we hadden gehoopt. Waar we na maanden van voorbereidingen een veilige, doch gezellige, schaatsomgeving hadden gecreeërd voor slechts 30 ijsliefhebbers per uur per ijsbaan, bleek dit helaas toch niet genoeg om de banen open te kunnen houden. Schaatsbaan Rotterdam wordt vanwege de overkapping gezien als binnensportlocatie en moest daarom in december per direct de deuren sluiten.

Het lekkerste ijs van R'dam is terug vanaf december 2021!

We hadden een spectaculair schaatsseizoen voorbereid, met mooie evenementen, schaatsuitjes en gezelligheid op het Winterplein. Helaas moeten we voor nu wachten op het 9e seizoen van Schaatsbaan Rotterdam. De komende maanden zullen wij er alles aan doen om het mooiste seizoen ooit voor te bereiden; een Rotterdams schaatsseizoen waarin we het verloren corona-jaar op allerlei manieren goed gaan inhalen!

Vanaf december 2021 zijn we weer terug. Curling, bedrijfsuitjes en schoolschaatsen is mogelijk vanaf november 2021.  Wij kijken al uit naar een fantastisch negende seizoen van Schaatsbaan Rotterdam! Jij ook?

Wat gebeurt er nu met reeds aangeschafte kaartjes?

Heb je een kaartje gekocht voor dit seizoen? Er zijn verschillende opties, van doneren tot omboeken. Lees via onderstaande knop verder.

Wat te doen met kaartjes?

 

 

 

Gepubliceerd op 3 feb 2021

Lees al het nieuws

Meer nieuws