Aangepaste openingstijden op 08/02

Op zaterdag 8 februari schaatsen we gezamenlijk voor het Daniel den Hoed Fonds tijdens het evenement Schaatsen voor Daniel. Schaatsbaan Rotterdam is tot 14.00 uur geopend voor iedereen, daarna is de baan gesloten i.v.m. Schaatsen voor Daniel.

Schaatsen voor Daniel
Niet getreurd, want jij kan tijdens deze dag gewoon schaatsen op het Rotterdamse ijs! Op de dag zelf kan je ook inschrijven voor dit evenement. Je betaalt dan €10,- entree en schrijft je ter plekke in voor 1 van de 4 blokken. Daarbij is het ook mogelijk om 'gewoon' op de Funbaan vrij te schaatsen.  

Iedereen is namelijk van harte welkom om deel te nemen aan dit evenement. Getraind of ongetraind, jong of oud, speedskater of ijshockeyer; haal je schaatsen uit het vet en schaats mee voor Daniel!

Inschrijven

Gezellige dag voor het hele gezin
Je kunt deze middag niet alleen schaatsen op de 400 meterbaan, ook de Funbaan is de gehele dag geopend! Daarnaast wordt gezorgd voor voldoende entertainment. Live muziek, heerlijke ‘koek en zopie’ en een gezellige, winterse sfeer in hartje Rotterdam. Kortom, een leuke middag voor een goed doel. Voor wie ga jij schaatsen?

Doneren
Sta jij liever niet op het ijs, maar wil je wél graag een bijdrage leveren aan het wetenschappelijk kankeronderzoek? Doneren aan Daniel kan via deze knop! ▼

Doneer nu

Gepubliceerd op 13 jan 2020

Lees al het nieuws

Meer nieuws