Cases

Vroes Curling Toernooi

Een avond vol curling, een origineel thema, ludieke side events & acts en een thema-feest.

Sinds 2015 organiseert Schaatsbaan Rotterdam in samenwerking met Vroes het inmiddels beroemde curling toernooi. Een avond vol curling, een origineel thema, ludieke side events & acts en een thema-feest. Op het ijs!

✔︎ Curling Toernooi voor 250 pers.
✔︎ Thema-feest
✔︎ DJ, acts en side events
✔︎ Jaarlijks terugkerend evenement

Aantal bezoekers

0

Aantal teams

0

Edities

0

Het concept
Curling is a way of life and once you've curled... Dan wil je niks anders meer.
Vroes organiseert sinds 2015 in samenwerking met de schaatsbaan het curling toernooi. Elke editie heeft een ander thema, elke editie kent een andere programmering. Het Vroes Curling Toernooi is elk jaar weer een ongekend succes! Teams komen verkleed in thema de baan op en spelen bloedfanatiek in toernooivorm wedstrijden tegen elkaar. Gedurende de avond zijn er diverse acts en verrassingen met na afloop een feest op het ijs tot diep in de nacht.

Afgelopen thema's
▸ Vroesmania
▸ Corporate Curl Inc.
▸ Noach's Curling Tocht
▸ The Curl Down
▸ Sweep Like The Great Gatsby
▸ ApresCurl

Uitvoering
Schaatsbaan Rotterdam denkt mee met het concept en thema van elke editie van het curling toernooi. In samenwerking met Vroes wordt de aankleding van het thema uitgedacht, ontworpen en verzorgd; van versiering naast de baan en verschillende barren op het ijs tot een dansvloer on ice met enorme kroonluchter en disco-ballen. Tijdens het toernooi zorgen ervaren instructeurs voor spel- en toernooibegeleiding.
Benieuwd naar dit event? De aftermovie van de 2018 editie vind je hier. // De aftermovie van de 2020 editie vind je hier.

Wil jij een dergelijk evenement organiseren? Neem contact op met events@schaatsbaanrotterdam.nl!