Cases

Schaatsen voor Daniel

In februari 2020 werd de eerste editie van Schaatsen voor Daniel georganiseerd, een evenement met maar één doel: zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

In februari 2020 vond de eerste editie van het evenement 'Schaatsen voor Daniel' plaats bij Schaatsbaan Rotterdam. Schaatsen met als doel om wetenschappelijk kankeronderzoek mogelijk te maken in het Erasmus MC.

Het concept
In samenwerking met maatschappelijk partner Daniel den Hoed Fonds organiseerde Schaatsbaan Rotterdam een winters event voor iedereen; getraind, ongetraind, jong en oud. Met maar één gezamelijk doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Het event
Tijdens deze dag stond Schaatsbaan Rotterdam in het teken van het Daniel den Hoed Fonds. De 400-meterbaan en verlichting bij de entree kleurde voor deze dag in het rood. Op het Winterplein zorgde liveband Mooi Weer op Straat voor een Apres Schaats Party. De mobiele DJ schaatste met alle bezoekers mee op de 400-meterbaan voor muziek tijdens het schaatsen van de rondes.

Bezoekers

0

Opgehaald bedrag

0

Donateurs

0

Eerste editie Schaatsen voor Daniel groot succes
Naast een ontzettend sfeervolle dag werd er ook nog een een grandioos bedrag van €76.763,- opgehaald. Wij willen alle deelnemers, donateurs, vrijwilligers en andere betrokkenen ontzettend bedanken voor hun inzet. 

Zowel Schaatsbaan Rotterdam als het Daniel den Hoed Fonds kijken enthousiast terug op deze geslaagde eerste editie. Op de dag zelf is dan ook direct besloten om het evenement in 2021 voor een tweede keer te organiseren.

"Wij kijken vol trots terug op een geslaagde eerste editie van Schaatsen voor Daniel. Tot volgend jaar op zaterdag 6 februari 2021!"

- Organisatie / Daniel den Hoed Fonds

 

Benieuwd naar deze dag? Bekijk de aftermovie van Schaatsen voor Daniel via onderstaande knop.

Sfeerimpressie