Cases

Dept Agency

Een compleet verzorgde avond voor 250 medewerkers van Dept Agency met presentaties én een originele activiteit.

Dept Agency zoekt ieder jaar naar een unieke locatie om de jaarlijkse Kick-Off te vieren: een avond met diner, presentaties en ludieke activiteiten. In februari 2018 werd Dept Agency's Kick Off daarom gevierd bij Schaatsbaan Rotterdam! 

✔︎ Exclusiviteit van clubhuis, Funbaan en 400-meterbaan
✔︎ Curling Clinic voor 100 personen
✔︎ Stamppot Buffet voor 250 personen
✔︎ Audiovisuele ondersteuning

Aantal bezoekers

0

Curlers

0

Schaatsers

0

Het concept
Een compleet verzorgde avond voor 250 medewerkers van Dept Agency met presentaties én een originele activiteit. Het clubhuis van Schaatsbaan Rotterdam werd voor de diverse presentaties en het diner exclusief gereserveerd. Na afloop van de presentaties konden de gasten kiezen tussen curling of schaatsen op de 400-meterbaan. Na sluitingstijd van Schaatsbaan Rotterdam bleef de 400-meterbaan speciaal voor het bedrijf langer open, zodat de 250 aanwezigen naar wens konden schaatsen. Als afsluiter van de avond werd op de Funbaan een feest met DJ op het ijs georganiseerd.

"Bedankt voor de goede zorgen, het was een fantastische avond!"

Event manager Dept Agency NL

 

Uitvoering
Schaatsbaan Rotterdam verzorgde voor de presentaties de audio-visuele ondersteuning in het clubhuis. Tijdens de presentaties werd het winterse stamppot buffet geserveerd aan de 250 medewerkers van Dept NL. Na afloop van de presentaties ging een groep van 100 man de Funbaan op voor de curling clinic. Deze ijsbaan werd voor het event aangekleed in de huisstijl van het bedrijf. De overige gasten konden vrij schaatsen op de 400-meterbaan, welke exclusief gereserveerd werd voor Dept Agency, óók na sluitingstijd van de schaatsbaan. De avond werd afgesloten met een feest op de Funbaan, waarvoor Schaatsbaan Rotterdam de DJ, techniek en verlichting verzorgde.