Cases

Curling & Wakefield

Cushman & Wakefield organiseerden in samenwerking met Jong M&A aan de Maas een netwerkborrel in winterse sferen met een originele activiteit als perfecte ijsbreker.

In februari 2018 organiseerden Cushman & Wakefield en Jong M&A aan de Maas een origineel netwerkevenement: "Curling & Wakefield". Met het curling toernooi als perfecte ijsbreker en een aansluitende borrel, ontstonden er op ludieke wijze goede samenwerkingen, zowel tussen de verschillende bedrijven, als op de curling baan.

✔︎ Exclusiviteit van de Funbaan voor 2 uur
✔︎ Curling Toernooi voor 100 personen
✔︎ Netwerkborrel in een winterse omgeving

Aantal bezoekers

0

Curling teams

0

Warme chocomelk

0

Het concept
Cushman & Wakefield organiseerden in samenwerking met Jong M&A aan de Maas een netwerkborrel in winterse sferen met een originele activiteit als perfecte ijsbreker. Gedurende 2 uur werd door tien teams, bestaande uit personen van verschillende bedrijven, gestreden om de Curling Cup. Na het curling toernooi werd er geborreld naast de schaatsbaan en konden genodigden opwarmen met warme chocomelk of glühwein en een broodje rookworst. Een perfecte combinatie van activititeit en gezelligheid om nieuwe connecties en samenwerkingen op te doen!

"Bedankt voor het goed georganiseerde  evenement!"

Organisatie Curling & Wakefield

 

Uitvoering
Voor Curling & Wakefield werd de Funbaan exclusief gereserveerd. Ervaren instructeurs gaven voorafgaand aan het curling toernooi een korte uitleg van de sport curling, daarna konden teams kort oefenen. Daarna werden de tien teams door de instructeurs begeleid tijdens de strijd om de Curling Cup. Tijdens het evenement verzorgde Schaatsbaan Rotterdam tevens de audio-visuele ondersteuning.

Wil jij een netwerkborrel bij Schaatsbaan Rotterdam organiseren? Neem contact met ons op over de mogelijkheden via events@schaatsbaanrotterdam.nl!