Cases

Brand New Live // VORM Kerstfeest

Brand New Live, een bureau voor marketingcommunicatie en evenementen, organiseerde in opdracht van VORM een spectaculair kerstfeest bij Schaatsbaan Rotterdam.

Voor het bouw- en ontwikkelbedrijf VORM organiseerde Brand New Live in december 2019 een sfeervol kerstfeest in het kader van haar 100-jarig bestaan. Voor deze middag en avond werd een gedeelte van Schaatsbaan Rotterdam afgehuurd. Gedurende het event waren de Funbaan, Curlingbaan, het Winterplein en het schaatsrestaurant exclusief gereserveerd voor genodigden van VORM.

✔︎ Exclusiviteit van de Funbaan en het Winterplein
✔︎ 400 genodigden
✔︎ Schaatsen, curling, Winterspelen en activiteiten voor kids
✔︎ Optreden van Maan

Aantal bezoekers

0

Optreden van Maan

0

Side events

0

Activiteiten
Naast het schaatsen op de Funbaan, genoten bezoekers van winterse activiteiten, zoals het curling toernooi en de Winterspelen. Voor kids werd het schaatsrestaurant omgetoverd tot een waar winters spelletjes paradijs; oliebollen hengelen, kerst-knutselen en marshmallows roosteren boven het vuur. Bezoekers konden zichzelf laten fotograferen in een levensgrote snow globe.

Winterse koek & zopie
Schaatsbaan Rotterdam serveerde gedurende het kerstevent diverse winterse snacks, zoals broodjes rookworst, snert met spekjes en oliebollen. Bezoekers konden na het schaatsen opwarmen met een oer-Hollandse stamppot.
 
Entertainment
Op het Winterplein verzorgde de Kerst-DJ voor de nodige kersthits. De avond werd afgesloten met een grote lasershow op het ijs én het optreden van de suprise act; het steengoede optreden van niemand minder dan Maan.

"Dát was pas een kerstfeest. Een super geslaagde dag voor het personeel met aanhang!"

- Brand New Live.