Winterspelen

Is je spanningsboog wat korter dan normaal? Of houd je gewoon heel erg van afwisseling? Speel dan de Winterspelen! Diverse leuke ijsspelletjes in een origineel jasje.

De Winterspelen: corona-proof!

De Winterspelen bestaan uit een aantal verschillende spellen op het ijs. De onderdelen zijn onder andere het ijshockeyspel, prikslee race, ice speedway, ijsbeer schieten, eisstockschiessen en sjoelbakschieten. Daag elkaar uit, er is voor ieder wat wils! Teams van ca. 8 personen zullen de strijd met elkaar aangaan.
Deze clinic is te combineren met een lekker drankje of hapje na afloop, zoals een winterse stamppot buffet of gezellige BBQ! 

Kosten p.p.

€29,50

Min. aantal personen

30

Max. aantal personen

200

Overig

Corona-proof

Reserveer nu

Coronaproof Clinic

Let op: Vooralsnog is de horeca gesloten en mag er niet gesport worden in groepen van meer dan 4 personen. Wat dit betekent voor de curling clinics en overige arrangementen, kunnen wij pas bepalen na de persconferentie in november. Hierover zullen wij op een later moment meer informatie delen. Wij hopen dat de maatregelen binnen afzienbare tijd worden versoepeld. Arrangementen in december, januari en februari zijn vrijblijvend te reserveren via www.schaatsbaanrotterdam.nl/reserveren. Schroom dan ook niet om alvast een vrijblijvende optie te plaatsen voor jouw bedrijfsuitje.

✓ De Funbaan is groot! Er is dus genoeg ruimte om veilig afstand van elkaar te bewaren.
✓ Hoewel het voorschrift om 1,5 m. afstand te behouden niet geldt bij een sport, is het wel raadzaam dit waar mogelijk te blijven doen.
✓ Het dragen van handschoenen tijdens de clinic is verplicht. Zonder handschoenen mag je niet mee doen.
✓ De instructeurs desinfecteren het materiaal voorafgaand aan de clinic.

Reserveren vanaf 30 personen

De Winterspelen zijn mogelijk vanaf minimaal 30 personen (maximaal 200 personen). Breid je arrangement uit met een lekker diner en/of borrel!

Reserveer nu

Heb je een vraag? Mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Winterspelen is mogelijk van begin november 2020 t/m eind februari 2021.

De Arrangementen Brochure 2020-2021 komt in het najaar van 2020 online!

Wil je direct reserveren of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.