Winterspelen

Is je spanningsboog wat korter dan normaal? Of houd je gewoon heel erg van afwisseling? Speel dan de Winterspelen! Diverse leuke ijsspelletjes in een origineel jasje.

De Winterspelen bestaan uit een aantal verschillende spellen op het ijs. Van ijsbeer schieten tot ijshockeyen, alles komt aan bod bij De Winterspelen. Teams van ongeveer 8 personen zullen de strijd met elkaar aangaan. Aan het eind zal dan uitwijzen wie de Winterspelen 2019/2020 hebben gewonnen. Uiteraard te combineren met een lekker drankje of hapje na afloop, zoals een winterse stamppot buffet of gezellige BBQ! 

Kosten p.p.

€29,50

Minimaal aantal personen

30

Maximaal aantal personen

200


De onderdelen zijn onder andere het ijshockeyspel, prikslee race, ice speedway, ijsbeer schieten, eisstockschiessen en sjoelbakschieten. Daag elkaar uit, er is voor ieder wat wils!

Reserveer nu

Reserveren vanaf 30 personen
De Winterspelen zijn mogelijk vanaf minimaal 30 personen (maximaal 200 personen). Breid je arrangement uit met een lekker diner en/of borrel!
Alle informatie hieromtrent vind je in onze arrangementen brochure. Direct reserveren? Dat kan via de knop hieronder. 

Reserveer nu

Betalen
Betalen kan per pin op locatie of met creditcard. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Winterspelen is mogelijk van begin november 2019 t/m eind februari 2020.

Arrangementen Brochure 2019-2020
Lees hier de arrangementen-brochure voor alle mogelijkheden!

Wil je direct reserveren? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.