Schaats Clinic

Schaatsen is dé Nederlandse volkssport. Bij de schaatsclinic van Schaatsbaan Rotterdam leer je van een ervaren instructeur de kneepjes van het vak.

Kosten p.p.

€22,50

Minimaal aantal personen

8

Maximaal aantal personen

200

Schaats ambities?
Olympische ambities of voor het eerst de ijzers onderbinden? Kom een clinic volgen, schaaf je techniek bij en geniet van de (on)kunde van je collega’s, vrienden of familie. Schaatsen is heerlijk, sportief en oer- gezellig! Uiteraard te combineren met een lekker drankje of hapje na afloop, zoals een stamppot buffet of borrelarrangement! Alle informatie hieromtrent vind je in onze arrangementen brochure.

Begeleiding van een ervaren instructeur
De sportieve schaats clinic wordt begeleid door een ervaren instructeur. De lessen worden op de 400 meter baan gegeven. Het huren van noren zit bij het arrangement inbegrepen.

Reserveren vanaf 8 personen
Het schaats arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warme winterse barbecue. Alle informatie hieromtrent vind je in onze arrangementen brochure.

Reserveer nu

Betalen
Betalen kan per pin op locatie of met creditcard. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.


Schaatsclinics zijn mogelijk van begin december 2019 t/m eind februari 2020.

Image result for logo duosport png

Arrangementen Brochure 2019-2020
Lees hier de arrangementen-brochure voor alle mogelijkheden!

Wil je direct reserveren? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.