Kinderfeestje

Wil jij een supertof kinderfeestje vieren? Ben jij sportief, houd je van actie en plezier maken? En dat in winterse sferen? Kom dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de schaatsbaan!

Basis arrangement

Wil je lekker schaatsen met je feestje op de 400-meterbaan én de Funbaan? Het vrij schaatsen staat centraal, waarna je met z’n allen frietjes gaat eten. Smullen! Het kinderfeestje basis arrangement bevat entree, schaatshuur, frietjes met een snack naar keuze en 1x frisdrank en kost €15,50 per persoon. Het kinderfeestje is te reserveren t/m 12 jaar (leeftijd jarige).

Je kan het basisarrangement uitbreiden met een langebaan clinic.

Let op! Bij een kinderfeestje boek je alleen een arrangement en is enkel het bovenstaande inbegrepen. Helaas hebben wij tijdens de drukke wintermaanden niet de mankracht beschikbaar om de jarige Jet of Job te ontvangen met een spetterend verjaardagslied of een hoekje te versieren met prachtige slingers. Uiteraard zijn ouders/verzorgers van harte welkom om toeters en ballonnen mee te nemen! Ruim je het na afloop wel zelf even op?

Langebaan Clinic

Voel jezelf een echte Sven Kramer of Ireen Wüst met de langebaan clinic. De langebaan clinic duurt 1 uur en is natuurlijk onder begeleiding van een ervaren instructeur. Met de langebaan clinic leer je supersnel schaatsen en sturen op de 400 meter baan.
Een langebaan clinic is te reserveren voor minimaal 6 tot 10 personen voor €100,-. (extra deelnemers zijn €10 p.p.)

Reserveren

Ben je enthousiast? Reserveer je feestje voor 2020-2021 dan snel via onderstaande knop!

Reserveren kinderfeestje

Let op: het is helaas niet toegestaan om eigen drink- en etenswaren mee te nemen naar Schaatsbaan Rotterdam. Wil je graag een verjaardagstaart eten met je vriendjes en vriendinnetjes? Houd er rekening mee dat je thuis de kaarsjes uit moet blazen! ;-)

De Arrangementen Brochure 2020-2021 komt in het najaar van 2020 online!

Wil je direct reserveren of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.