Curling Clinic

Het is helemaal hip! Voor curling, door niet-kenners wel eens ‘de sport met een bezem’ genoemd, moet je stevig in je schoenen staan.

Curling? It's a way of life.

De sport van de bezems op het ijs, maar hoe werkt het nou precies? Wil jij met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie de kneepjes van de curlingsport leren kennen? En daarmee dé populairste sport van de Olympische Spelen ’18 ontdekken? Kom een clinic volgen en leer het oefenen van de technieken, de speluitleg en het spelen van wedstrijden. Uiteraard te combineren met een lekker drankje of hapje na afloop, zoals een oer-Hollands stamppot buffet of gezellige winterse BBQ! Alle informatie hieromtrent vind je in onze arrangementen brochure.

Kosten p.p.

€25,-

Minimaal aantal personen

8

Maximaal aantal personen

300

 

Reserveer nu

Begeleiding van een curling-pro

De uitdagende curling clinic wordt begeleid door een ervaren instructeur. Schaatsbaan Rotterdam heeft de beschikking over 8 curlingbanen waardoor er altijd plek is om met jouw team, familie of bedrijf te komen curlen.

Reserveren vanaf 8 personen
Het curling arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warme winterse barbecue. Alle informatie hieromtrent vind je in onze arrangementen brochure. Weet je al genoeg? Reserveer dan direct via onderstaande knop! Vragen kan je stellen via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Reserveer nu

Betalen
Betalen kan per pin op locatie of met creditcard. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Curling is mogelijk van begin november 2019 t/m eind februari 2020.

Arrangementen Brochure 2019-2020
Lees hier de arrangementen-brochure voor alle mogelijkheden!

Wil je direct reserveren? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.