Curling Toernooi

Zoek je een toffe activiteit voor een grote groep die ook nog eens corona-proof is? Daag elkaar uit voor de strijd der strijden op het ijs... Het curling toernooi!

Curling is a way of life... 

Voor grotere groepen is het mogelijk om de curling clinic in toernooivorm te reserveren. In teams speel je spannende wedstrijden en strijd je om de befaamde Curling Cup! Het toernooi duurt 1 uur en 30 minuten, zodat je éxtra lang op het ijs staat. Ervaren instructeurs leggen kort alle tricks & trucs van de sport uit en begeleiden je met het spel en toernooi. Combineer dit toernooi met een all-inclusive borrelarrangement of gezellig stamppot buffet en jullie winterse avond is compleet. 

Reserveer nu

Kosten p.p.

€32,50

Minimaal aantal personen

30

Maximaal aantal personen

500

Mogelijk vanaf

Nov. 2021 t/m Febr. 2022

Reserveren vanaf 30 personen
Het curling toernooi is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warme winterse barbecue.

Reserveer nu

Vragen kan je stellen via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Betalen
Betalen kan voorafgaand aan de reservering per iDeal of middels een factuur. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Curling is mogelijk van begin november 2021 t/m eind februari 2022.

De Arrangementen Brochure 2021-2022 komt in het najaar van 2021 online!

Wil je direct reserveren of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.