Curling Toernooi

Zoek je een toffe activiteit voor een grote groep die ook nog eens corona-proof is? Daag elkaar uit voor de strijd der strijden op het ijs... Het curling toernooi!

Curling is a way of life... En corona-proof!

Voor grotere groepen is het mogelijk om de curling clinic in toernooivorm te reserveren. In teams speel je spannende wedstrijden en strijd je om de befaamde Curling Cup!
Het toernooi duurt 1 uur en 30 minuten, zodat je éxtra lang op het ijs staat. Ervaren instructeurs leggen kort alle tricks & trucs van de sport uit en begeleiden je met het spel en toernooi. Combineer dit toernooi met een all-inclusive borrelarrangement of gezellige BBQ en jullie winterse avond is compleet. 

Reserveer nu

Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk hier de brochure!

Kosten p.p.

€32,50

Minimaal aantal personen

30

Maximaal aantal personen

300

Coronaproof Curling

Let op: Vooralsnog is de horeca gesloten en mag er niet gesport worden in groepen van meer dan 4 personen. Wat dit betekent voor de curling clinics en overige arrangementen, kunnen wij pas bepalen na de persconferentie in november. Hierover zullen wij op een later moment meer informatie delen. Wij hopen dat de maatregelen binnen afzienbare tijd worden versoepeld. Arrangementen in december, januari en februari zijn vrijblijvend te reserveren via www.schaatsbaanrotterdam.nl/reserveren. Schroom dan ook niet om alvast een vrijblijvende optie te plaatsen voor jouw bedrijfsuitje.

✓ De curlingbaan is groot! Er is dus genoeg ruimte om veilig afstand van elkaar te bewaren.
✓ Hoewel het voorschrift om 1,5 m. afstand te behouden niet geldt bij een sport, is het wel raadzaam dit waar mogelijk te blijven doen.
✓ Het dragen van handschoenen tijdens de clinic is verplicht. Zonder handschoenen mag je niet mee doen.
✓ De instructeurs desinfecteren het materiaal voorafgaand aan de clinic.

Reserveren vanaf 30 personen
Het curling toernooi is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warme winterse barbecue.

Reserveer nu

Vragen kan je stellen via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Betalen
Betalen kan per pin op locatie of met creditcard. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Curling is mogelijk van begin november 2020 t/m eind februari 2021.

De Arrangementen Brochure 2020-2021 komt in het najaar van 2020 online!

Wil je direct reserveren of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.