Curling Clinic

Het is helemaal hip! Voor curling, door niet-kenners wel eens ‘de sport met een bezem’ genoemd, moet je stevig in je schoenen staan.

Curling? It's a way of life.

De sport van de bezems op het ijs, maar hoe werkt het nou precies? Wil jij met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie de kneepjes van de curlingsport leren kennen? En daarmee dé populairste sport van de Olympische Spelen ’18 ontdekken? Kom een clinic volgen en leer het oefenen van de technieken, de speluitleg en het spelen van wedstrijden. Uiteraard te combineren met een lekker drankje of hapje na afloop, zoals een oer-Hollands stamppot buffet of gezellige winterse BBQ! 
De brochure voor 2020-2021 komt in het najaar online.

Kosten p.p.

€25,-

Minimaal aantal personen

8

Maximaal aantal personen

300

 

Begeleiding van een curling-pro

De uitdagende curling clinic wordt begeleid door een ervaren instructeur. Schaatsbaan Rotterdam heeft de beschikking over 8 curlingbanen waardoor er altijd plek is om met jouw team, familie of bedrijf te komen curlen.

Reserveren vanaf 8 personen
Het curling arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warme winterse barbecue. De arrangementenbrochure voor het seizoen 2020-2021 komt in het najaar van 2020 online.

Vragen kan je stellen via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Betalen
Betalen kan per pin op locatie of met creditcard. Bedrijven kunnen indien gewenst middels een factuur achteraf betalen. Geef dit aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Curling is mogelijk van begin november 2020 t/m eind februari 2021.

De Arrangementen Brochure 2020-2021 komt in het najaar van 2020 online!

Wil je direct reserveren of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.