Arrangementen Brochure

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod of wil je je eigen arrangement samenstellen? Lees dan onze arrangementen brochure!

Op zoek naar een origineel event voor jouw bedrijf, team of afdeling? Wil jij een toffe activiteit organiseren bij een gezellige, winterse locatie? Volg een curling clinic of schaatsclinic en sluit de avond af met oer-Hollands stamppot buffet of gezellige borrel op het Winterplein.

Je vindt alle informatie in onze digitale brochure onderaan deze pagina!

Let op: Vooralsnog is de horeca gesloten en mag er niet gesport worden in groepen van meer dan 4 personen. Wat dit betekent voor de curling clinics en overige arrangementen, kunnen wij pas bepalen na de persconferentie in november. Hierover zullen wij op een later moment meer informatie delen. Wij hopen dat de maatregelen binnen afzienbare tijd worden versoepeld. Arrangementen in december, januari en februari zijn vrijblijvend te reserveren via www.schaatsbaanrotterdam.nl/reserveren. Schroom dan ook niet om alvast een vrijblijvende optie te plaatsen voor jouw bedrijfsuitje.

Wil je direct reserveren?
Dat kan! Reserveer jouw arrangement direct via onderstaande knop. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via events@schaatsbaanrotterdam.nl.

Reserveer nu

Betalen
Betalen kan voorafgaand aan de reservering per iDeal of kan per pin (of creditcard) na afloop van het arrangement. Bedrijven kunnen indien gewenst betalen per factuur. Geef dit even aan in het reserveringsformulier of neem contact op via events@schaatsbaanrotterdam.nl!

De Arrangementen Brochure 2020-2021 komt in het najaar van 2020 online!

Wil je direct reserveren of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.