Valentijnsdag

14 feb 2020 - 17:30 - 22:00

De meest romantische date van Rotterdam!

Op vrijdag 14 februari vieren jij en je vriend(in) de liefde op het ijs bij Schaatsbaan Rotterdam! Want wat is romantischer dan hand in hand schaatsen onder de regenboog met na afloop een romantisch diner voor twee?

Precies! Een Super Date ♡ op het Rotterdamse ijs
Voor slechts €39,95 p.p. hebben jij en je lover een gezellige, ietwat cheesy, romantische avond! Een kaartje is inclusief entree, schaatsverhuur én het, speciaal voor deze dag ontwikkelde, 3-gangen diner. Reserveren voor het Valentijnsdag-diner 2020 is niet meer mogelijk.

Tunnel of Love
Uiteraard zijn jij en je liefde, stiekeme vlam of je vrienden van harte welkom om naar hartelust te schaatsen in de Tunnel of Love! Voor de dag van de liefde kleurt de baan rood en roze. De speciale Valentijnsdag verlichting op de 400-meterbaan staat aan vanaf 16.00 uur.

Schaatsen onder de romantische lichtjes en na afloop opwarmen met een kop warme chocomelk of glühwein bij de open haard op het Winterplein. Wie neem jij mee op Skate Date?

Koop hier je kaarten
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ornare molestie ligula a porttitor. Aliquam ac tincidunt tellus, sit amet varius eros.

Bekijk al het nieuws