Schaatsen voor Daniel

8 feb 2020 - 15:00 - 22:00

Op zaterdag 8 februari 2020 vindt het evenement 'Schaatsen voor Daniel' plaats bij Schaatsbaan Rotterdam. Schaatsen met als doel om wetenschappelijk kankeronderzoek mogelijk te maken in het Erasmus MC. Vanaf 15.00 uur zal de 400-meterbaan dan exclusief gebruikt worden door deelnemers van het evenement. Maar niet getreurd! De funbaan is heel de dag open en je kan tevens nog meedoen aan het evenement zelf. Alle informatie omtrent dit evenement vind je hieronder, voor deelnemers, fans, niet-deelnemers etc.

Doneer nu


Q&A

Vraag: Ik heb mij nog niet ingeschreven, kan ik nog meedoen?
Antwoord: Ja! Dit kan gewoon. Als je zaterdag langs komt kan je een deelnemerskaartje kopen (€10,-) aan de kassa en in een blok naar keuze (mits nog ruimte beschikbaar) een uur lang op de 400-meterbaan schaatsen. Indien je een rittenkaart of abonnement hebt, moet je alleen een upgrade kopen a €3,25. 

V: Ik wil niet meedoen aan Schaatsen voor Daniel, maar gewoon vrij schaatsen op de funbaan. Kan dat?
A: Ja, dat is gewoon mogelijk. Je koopt dan een entreekaartje voor €5,- aan de kassa. Het mooie is dat ook een deel van dit entreegeld naar het goede doel gaat! Heb je een rittenkaart of abonnement, dan hoef je geen entree te betalen. 

V: Kan ik vooraf en na afloop van mijn blok nog schaatsen?
A: Ja, dit is gewoon mogelijk. De funbaan is de hele dag geopend en beschikbaar voor vrij schaatsen. Na het laatste blok (deze eindigt om 21.00 uur) is ook de 400-meterbaan open voor vrij schaatsen. Let wel op: op de funbaan mag je alleen met ijshockey- en/of kunstschaatsen. Noren zijn dus niet toegestaan.

V: Ik ben voor 15.00 uur binnengekomen met een reguliere entree (a €6,75). Is het mogelijk om met een normaal entreeticket nog deel te nemen aan Schaatsen voor Daniel?
A: Ja! Deelnemen kan door een upgrade te kopen (€3,25). Houd je entreebewijs hiervoor wel bij de hand.

V: Hoe laat start het evenement? 
A: Inloop voor het evenement is vanaf 15.00 uur. Het eerste blok start om 16:00 uur. Zie hieronder het hele overzicht:

  • Tijdsblok 1: 16.00 - 17.00 uur 
  • Tijdsblok 2: 17.15 - 18.15 uur
  • Tijdsblok 3: 18.45 - 19.45 uur
  • Tijdsblok 4: 20.00 - 21.00 uu

V: Ik ben een fan van een van de deelnemers, moet ik entree betalen?
A: Nee, als je iemand komt aanmoedigen hoef je geen entree te betalen. Je moet alleen heel veel complimenten uitdelen en zo hard mogelijk juichen als jouw held(in) langs komt schaatsen

V: Moet ik noren aan op de 400-meterbaan?
A: Nee hoor, je mag zelf bepalen wat voor schaatsen je aantrekt. Of dit nu ijshockeyschaatsen, noren of kunstschaatsen zijn maakt niet uit! Blijf als ongeoefende/langzame schaatser wel altijd in de buitenbaan aub.

V: Ik heb geen schaatsen, kan ik die bij jullie huren?
A: Schaatsen kan je bij de kassa huren. We hebben voldoende ijshockeyschaatsen en noren op voorraad.

V: Wat is er nog meer te doen naast schaatsen op de 400-meterbaan?
A: Genoeg! Je kan zoals gezegd schaatsen op de funbaan, maar op het winterplein is er ook het nodige aan vertier. Zo zijn er optredens van diverse artiesten en is er uiteraard voldoende Koek & Zopie te verkrijgen!

V: Zijn handschoenen verplicht?
A: Ja, handschoenen zijn voor jouw eigen veiligheid verplicht.

V: Kan ik met contant geld betalen?
A: Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij zijn volledig cashless, je kan hier dus alleen met pin betalen.

V: Hebben jullie kluisjes?
A: Ja, die hebben we. Je kan voor €2,50 een kluisje huren. Alle opbrengsten hiervan gaan naar Daniel den Hoed!

V: Ik wil graag doneren, hoe doe ik dat? 
A: Dat kan je doen via deze link.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ornare molestie ligula a porttitor. Aliquam ac tincidunt tellus, sit amet varius eros.

Bekijk al het nieuws