Santa Skate on Ice

21 dec 2019 - 14:00 - 16:00

Op zaterdag 21 december vindt hier de zesde editie van Santa Skate on Ice! Deze middag ga je met zoveel mogelijk mensen in kerstmanpak een uur lang schaatsen op de 400-meterbaan. Daarnaast zal deze dag uiteraard in het teken staan van het begin van de kerstvakantie. Kerstmuziek, glühwein, warme chocomel en gezelligheid. Een super leuke kerstmiddag voor de hele familie!

Entreebewijs

De vorige edities waren een groot succes en we hopen dit jaar op nog meer deelnemers. Voor € 10,- krijg je toegang tot de schaatsbaan én een Kerstmanpak (die je natuurlijk mag houden). Een toegangsbewijs kan je bij de kassa kopen. Deze kaarten komen niet online. Ben je al binnen maar wil je alsnog meedoen? Dan kan je een pak kopen bij in de winkel. 

Aanvang

De start van de Santa Skate is om 14.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want dit wil je niet missen! Na het uur schaatsen is het uiteraard mogelijk om te blijven schaatsen. 

Doe je niet mee aan de Santa Skate maar wil je alsnog vrijschaatsen, dat kan gewoon! Alle schaatsbanen zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Fijne feestdagen alvast :)

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ornare molestie ligula a porttitor. Aliquam ac tincidunt tellus, sit amet varius eros.

Bekijk al het nieuws