Schaats Clinic

Schaatsen is dé Nederlandse volkssport. Bij de schaatsclinic van Schaatsbaan Rotterdam leer je van een ervaren instructeur de kneepjes van het vak.

 

Kosten p.p.

€22,50

Minimaal aantal personen

8

Maximaal aantal personen

200

Schaatsen ambities?

Olympische ambities of voor het eerst de ijzers onderbinden? Kom een clinic volgen en schaaf je techniek bij en geniet van de (on)kunde van je collega’s, vrienden of familie. Schaatsen is heerlijk, sportief en oer- gezellig! Uiteraard te combineren met een lekker drankje of hapje na afloop, zoals een stamppot buffet of borrelarrangement! Zie voor het volledige aanbod onze Arrangementen Brochure.

Begeleiding van een ervaren instructeur

De sportieve schaats clinic wordt begeleid door een ervaren instructeur. De lessen worden op de 400 meter baan gegeven. Het huren van noren zit bij het arrangement inbegrepen.

Reserveren vanaf 8 personen

Het schaats arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warme winterse barbecue. Lees de brochure voor alle mogelijkheden. Weet je al genoeg? Vul dan het reserveringsformulier in onderaan de pagina!

Image result for logo duosport png

Arrangementen Brochure 2018-2019
Lees hier de arrangementen-brochure voor alle mogelijkheden!

Wil je direct reserveren? Stuur een e-mail naar events@schaatsbaanrotterdam.nl of bel naar 010 - 7900 514.