Kinderfeestje

Wil jij een supercool kinderfeestje vieren? Ben jij sportief, houd je van actie en plezier maken? En dat in winterse sferen? Kom dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de schaatsbaan!

Basis arrangement

Wil je gewoon komen schaatsen met je feestje? Het vrijschaatsen staat centraal waarna je met z’n allen frietjes gaat eten. Smullen! Het kinderfeestje basis arrangement bevat entree, schaatshuur, frietjes met een snack naar keuze en 1x frisdrank en kost €15,50 per persoon. Het kinderfeestje is te reserveren t/m 12 jaar (leeftijd jarige).
Je kan het basisarrangement uitbreiden met een langebaan clinic of ijshockey clinic.

Langebaan Clinic

Voel jezelf een echte Sven Kramer of Ireen Wüst met de langebaan clinic. De langebaan clinic duurt 1 uur en is natuurlijk onder begeleiding van een ervaren instructeur. Met de langebaan clinic leer je supersnel te schaatsen en sturen op de 400 meter baan.
Een langebaan clinic is te reserveren voor minimaal 6 tot 10 personen voor €100,-. (extra deelnemers zijn €10 p.p.)

IJshockey Clinic

Tijdens de clinic leer je manoeuvreren op je schaatsen en passen en schieten met de stick. Aan het einde van de clinic kan je je nieuwe skills meteen toepassen in de afsluitende wedstrijd. De clinic duurt 1 uur en wordt gegeven door een ervaren instructeur. 
Een ijshockey clinic is te reserveren voor minimaal 8 tot maximaal 16 personen voor €100,-.

Reserveren

Ben je enthousiast? Reserveer je feestje dan snel via onderstaande knop!

Reserveren kinderfeestje

 

Ander arrangement

Wil je een arrangement op maat?