Gratis schaatsclinic Schaatsvereniging Rotterdam

30 jan 2019 - 18:45 - 20:00

Ben je met je school komen schaatsen? Volg met je polsbandje een gratis schaatsles!

Alle basisschoolleerlingen die met school zijn komen schaatsen hebben na hun bezoek een polsbandje meegekregen waarmee zij een gratis schaatsles kunnen volgen bij Schaatsvereniging Rotterdam. 

De schaatsles
Op 3 woensdagen (9-jan, 30-jan en 13-feb) kun je een proefles volgen bij Schaatsvereniging Rotterdam. Onder leiding van ervaren en gediplomeerde jeugdtrainers leer je de eerste schaatsslagen maken. Basiswoord is "plezier", daar gaat het in eerste instantie om. Niveau maakt niet uit.

Als je wil kun je je ouders ook meenemen, ook voor hen is het mogelijk een proefles te volgen op hetzelfde tijdstip. Voor hen geldt wel een startniveau, ze moeten enige schaatservaring hebben.

Praktische informatie
Zorg dat je sportkleding aanhebt, liefst strakzittend en vooral warm, het is koud op de baan! Neem daarnaast je eigen noren mee of huur deze op de schaatsbaan (hockeyschaatsen zijn tijdens de schaatstraining niet toegestaan op de 400-meterbaan i.v.m. het norenuurtje).

De les is gratis - mits je je vooraf hebt aangemeld (zie hieronder) - de toegang tot de schaatsbaan en het eventueel huren van schaatsen (noren zijn te huur voor €7,-) zijn voor eigen rekening.

Verzilver de code op je polsbandje
De code op je polsbandje kun je hier verzilveren. Tot snel?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ornare molestie ligula a porttitor. Aliquam ac tincidunt tellus, sit amet varius eros.

Bekijk al het nieuws